Vanliga frågor

Löjrommen packas väl i en frigolitlåda så att det håller temperaturen. Skulle löjrommen har börjat tina gör inte detta något då löjrom går att frysa om flera gånger.

De flesta leveranser är framme dagen efter vi skickar din löjrom. Vissa områden är längre leveranstid, speciellt uppe i Norra Sverige.

Vi skickar din order måndag-onsdag med DHL Service Point – leverans till ditt närmsta DHL-ombud.

NYHET - Nu har vi även direkt hemleverans!

Säg till om detta är något ni föredrar, viktigt att någon kan ta emot paketen när leveransen kommer.

Ja!

Nytt för i år är direkt hemleverans, viktigt att någon kan
ta emot paketen när leveransen kommer.

Säg till om ni föredrar hemleverans.

Vill du däremot inte passa några tider är servicepoint ett
bra alternativ. Du får ett sms när ditt paket är redo att hämtas, vilket
innebär att du inte behöver stanna hemma och passa tider för att ta emot ditt
paket.

Absolut! Vi skickar löjrom i hela Europa och kan i de flesta fall leverera dagen efter vi bokat transport.

Löjrom till utlandet skickas med UPS - kontakta oss för kostnadsförslag.

Ja. Löjrom är en av få produkter som går att frysa om flera gånger. Skulle din leverans har tinat på vägen gör det alltså inte något - bara lägg in i frysen igen.

Det går även bra att packa om löjrommen i mindre förpackningar för att lättare ta ut den mängd som går åt vid olika tillfälle.

Fryst löjrom har i de flesta fall en hållbarhet på 24 månader.

Om löjromsburken inte har öppnats eller tinats kan den vara ätbar flera år efter produktionsdatum. Tina, lukta, smaka. Luktar den inte illa är den med all sannolikhet ok att äta.

Kyld löjrom rekommenderas att äta inom 4-5 dagar. Förvaras den tillräckligt kallt kan hållbarheten förlängas.

För att säkerställa spårbarheten på våra produkter säljs vår löjrom i producentens/återförsäljarens originalförpackningar. Då vet du som kund att du får löjrom från en välrenomerad producent.

Kalix Löjrom levereras av Guldhaven Pelagiska som är en av Sveriges största producenter av Kalix Löjrom. Siklöjan partrålas av trålarna Vilma och Natalia och är Guldhavens egna båtar.

Bottenviksrom produceras i Haparanda och har sedan 1986 haft sin produktion och försäljning till utvalda grossister, hovleverantörer och Michelin restauranger. De står även för produktionen av vår Svenska Sikrom.

Vänerlöjrom produceras av Thommy Möller som även är ordförande i den ekonomiska föreningen Vänerlöjrom som skapades i syfte att uppnå en jämnare kvalitet på löjrommen från Vänern. Vänerlöjrom är sedan 2021 en skyddad ursprungsbeteckning.

Fick du inte svar på din fråga? Kontakta oss här!